Dogalgaz 2022' De Ayvalik'ta

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Belediye Baskani Mesut Ergin’in kente dogalgaz getirilmesiyle ilgili verdigi girisimlerinin ardindan mutlu sona yaklasildi. BOTAS’in iletim hatlarini tamamlamasinin ardindan, AKSA Balikesir Dogalgaz Dagitim sirketi, 2022 yilinin sonuna kadar bina baglantilarini yaparak gaz arzinin saglanacagini duyurdu.

Dogalgaz 2022' De Ayvalik'ta
Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’i makaminda ziyaret ederek gelismeler hakkinda bilgilendiren AKSA Balikesir Dogalgaz Dagitim sirketi isletme müdürü Levent Üstüner ve sube sefi Koray Tanriseven, iletim hattinin gelmesiyle birlikte dagitim hatti ve bina baglanti için her türlü hazirligi tamamladiklarinin müjdesini verdi.

Isletme Müdürü Levent Üstüner, 2022 yilinda BOTAS’in iletim hattini tamamlanmasina müteakip Ayvalik sehir içi dogalgaz dagitim ana hat kazi çalismalarina baslanacagini belirterek “2022 yilinin sonunda binalara dogalgaz baglantisinin gerçeklestirilmesini planliyoruz. Ayvaliklilarin 2022 yili sonunda evlerinde sicak bir ortamda yasayarak geçirecekler. Hem isinacaklar, hem sicak suya kavusacaklar hem de yemeklerini dogalgaz ile pisirecekler” dedi.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, Ayvaliklilarin dogalgaz özleminin adim adim yasama geçirildigini söyledi.

Dogalgazin kis sezonunda kentin havasina çok önemli katkilar saglayacagini vurgulayan Baskan Ergin, Ayvalik Belediyesi’nin ilçeye dogalgaz gelmesi için tüm olanaklarini seferber edecegini bildirdi.
Kaynak: İHA