BEÜ'de Güvenlik Toplantisi

Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ), ögrenim gören ögrencilere daha huzurlu, daha güvenli bir yasam ve egitim ortami olusturmak adina güvenlik toplantisi düzenlendi.

BEÜ'de Güvenlik Toplantisi
Bitlis Valiligi Konferans Salonunda yapilan güvenlik toplantisina; Vali Yardimcilari Tekin Erdemir, Furkan Seyman, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ibrahim Güven, BEÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Atli, Bitlis Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Güvenlik Sube Müdürü Cahit Kiliçaslan, Bitlis Gençlik ve Spor Il Müdürü Bilal Elkatmis, Bitlis Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz katildi.

Il Emniyet Müdürlügü Güvenlik Sube Müdürlügü yetkililerince üniversite yerleskesi, yurtlar ve çevresi için alinan güvenlik, asayis ve trafik tedbirleri hakkinda detayli bilgilerin verilmesi ile baslayan toplantida Bitlis Eren Üniversite Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Atli tarafindan üniversitenin genel durumu hakkinda bilgiler verildi.

Toplantida ayrica Kredi Yurtlar Kurumu Il Müdürlügüne bagli kiz ve erkek ögrenci yurtlarinin kapasiteleri ve doluluk oranlari ile üniversitede muhtemel asayis olaylari ve güvenlik güçlerinin müdahalesi, yurtlarin ulasim ve güvenlik sorunlari ele alindi.
Kaynak: İHA