Tekman'da AK Bulusma

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Saha istisareleri Programi 23’üncü etabini Tekman ilçesinde devam ettirdi. Karayazi Istisaresi sonrasinda Tekmanlilarla bulusan Milletvekili Aydemir, Ilçenin Dengiz, Yukari Hanbeyi, Asagi Hanbeyi, Karatepe mahallerine konuk oldu, Palandöken Tüneli alaninda gözlemlerde bulundu.

Tekman'da AK Bulusma
Ak Heyetten Tekman Istisaresi

AK Parti Erzurum Il Teskilati Tekman Koordinatörü Selami Bagaçli, AK Parti Ilçe Baskani Taner Özer, Tekman Belediye Baskani Mustafa Ergin, Tekman Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Parti Tekman Teskilati yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tekman alan çalismasini gerçeklestiren Milletvekili Aydemir, ilçe merkezinde partilileriyle bir araya geldi, esnafi ziyaret etti, ilçe kanaat önderleri ve esrafiyla görüs teatisinde bulundu.

Saha Çalismasi Gündemi

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin Tekman istisaresi çalismasinin gündeminde, tarim ekonomisi kaydinda besicilik, yem bitkisi üretimi, süt üretimi ve tarimsal destek ve projeler; Tekman ulasim agindaki güncelleme ve yatirimlarla Palandöken Tüneli; Ilçe Egitim profil ve vizyonu, Covid19’la mücadele çerçevesinde alinan tedbirler ve asi yaptirma oranlari, ülke siyasi gündemi ve muhalefetin yaklasimi, piyasalarda bas gösteren suni fiyat artislari ve denetimler vardi.

Cumhurbaskani Erdogan’a Vefa, Ufkuna Sadakat

Birlik, beraberlik ve kardeslik vurgularinin öne çiktigi istisari görüsmelerde, Tekmanlilarin Cumhurbaskani Erdogan’a saygi ve muhabbetleri, Cumhurbaskani Erdogan’in ülke, bölge il için gösterdigi kalkinma ve gelisme ufkuna takdir, 20 yillik süreçte hayata geçirilen reform ve yatirimlar odaginda vefa ile ‘Allah Cumhurbaskanimizi basimizdan ayirmasin’ niyazlari öne çikti.

Özer Degerlendirmede Bulundu

Milletvekili Aydemir Tekman odakli programina ilçe teskilatiyla istisare ile basladi.

Baskan Taner Özer ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ilçenin bu yila münhasir sosyoekonomik durumu, 2023 vizyonu, kamu yatirim çalismalari, Tekman halkinin sosyal ve ekonomik yasama dair beklentileri ele alindi, öngörüler ve tespitler paylasildi.

Tekman Belediyesi Ve Yerel Hizmetler

Tekman Belediye Baskani Mustafa Ergin’le gerçeklestirilen görüsmede, belediyenin yürüttügü sosyal ve fiziki çalismalar hakkinda bilgi aktarimi yapildi, gönül belediyeciligi ile eser ve hizmet siyaseti üzerinde duruldu. AK Belediyecilik Sinerjisi kaydinda Tekman Belediyecilik modeli ele alindi, vatandas memnuniyetine iliskin veriler degerlendirildi.

Kaymakamlik Ziyareti

AK Parti Heyeti ilçedeki bir diger ziyaretini Kaymakamlik ekseninde kaydetti.

Tekman Kaymakami Burak Cimsir’in konugu olan heyet basari dileklerini iletti. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasi yaptigi açiklamada, ‘Tekman ilçe kaymakamimiz Burak Çimsir genç bir vatan evladi. Tekman’imiza hizmetleriyle büyük katki sunacak insaallah. Ilçe baskanimiz, belediye baskanimiz, ilçe koordinatörümüz ve teskilat mensuplarimizla ziyaret edip basari diledik.’ paylasimini yapti.

Aydemir’den Dengiz Bulusmasi

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin kirsaldaki ilk ziyaret adresi Dengiz oldu. AK Heyeti Tekman asaletine yarasir bir coskuyla agirlayan Dengizliler, heyetle yaptiklari görüsmelerde beklentilerini aktardi, taleplerini ilettiler. Milletvekili Aydemir, ‘Tekman’in her noktasi güzel. Dengiz köyümüz ise huzur enjekte ediyor. Hemsehrilerimizle sohbetin tadi doyumsuzdu; internet erisimi gibi sorunlari not ettik. Misafirperverliklerine minnettariz. ‘ degerlendirmesinde bulundu.

Yukari Hanbey’den Kardeslik Mesaji

Tekman’in Yukari Hanbeyi Mahallesi AK Heyetin ikinci kirsal alan duragi oldu. Mahal sakinleriyle yüz yüze ve bire bir yapilan görüsmelerde Kardeslik mesajlari agirligi teskil etti. Milletvekili Aydemir, ‘Yukari Hanbeyi Tekman’in bir baska enfes köyü. Asalet timsali kardeslerimizle gündemi konustuk; bölücü ihanet çetesinin Kürt düsmanligina özel vurgu yaptik. Sorun ve beklentileri kayda geçtigimiz sohbetin lezzeti doyumsuzdu.’ ifadeleriyle Yukari Hanbeylilere minnettarligini iletti.

Asagi Hanbey’de Ak Süreç Degerlendirmesi

Heyetin gerçeklestirdigi Asagi Hanbeyi ziyaretinde gündem AK süreçle hayata geçirilen reformlar, ülke ve bölgeye kazandirilan yatirimlar, 20 yillik süreçte halkin beklentilerini karsilayan degisim ve dönüsüm çalismalari oldu. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasi yaptigi degerlendirmesinde, ‘Tekman’a has güzelliklerin yansidigi bir baska adres Asagi Hanbey. Akparti ile birlikte özgürlüklerin önünün açildigini, köylerin nitelikli bir yasam alani oldugunu, ulasim, egitim, saglik, enerji, spor gibi alanlarda çag atladigimizi hemsehrilerimiz anlatti. Tesekkür ediyoruz. ‘ vurgusunu yapti.

Karatepe’deki Manevi Atmosfer

Mutasavvif merhum Süleyman Efendi’nin köyü olan Karatepe AK Parti Heyeti istisare programinin son adresiydi. Ziyarette, muhalefetin yalan ve iftira siyasetinin farkinda olduklarini söyleyen Karatepeliler, suni ve planli fiyat artislarina dönük denetimlerin artirilmasi talebinde bulundu. Mutasavvif Süleyman Efendi’nin Türbesini ziyaret eden AK Parti Heyeti rahmet niyazlarini paylasti.

Milletvekili Aydemir’in Degerlendirmesi

Tekman Saha Çalismasi sonrasinda bir degerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, Tekman halkinin gösterdigi konukseverlige, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yönelik vefa ve sadakat duygularina, AK Partinin 20 yillik süreçte hayata geçirdigi reform ve yatirimlarini takdirlerine mütesekkir olduklarini söyledi.



‘Önce Insan’ Vurgusu

AK Parti’nin ‘Önce Insan’ ekseninde sehir sehir, ilçe ilçe, köy köy, mezra mezra eser ve hizmet siyasetini ortaya koydugunu, bunun vatandasin yüksek memnuniyet oraniyla da belirgin oldugunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Biz halkimizin hizmetinde olmayi öncelik olarak gören AK Davanin mensuplari olarak, halkin hizmetkari olmayi seref bilenlerdeniz.‘ dedi.

Kaynak: İHA