OBEM Yeni Dönem Kurs Kayitlari Basladi

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Egitim Merkezi’ne yeni dönem kurs kayitlari basladi.

Osmaniye Belediyesi ve Yahya Mazlum Halk Egitim Merkezi isbirligi ile Ekim ayinin ikinci haftasi itibariyle açilacak olan kurslara “7’den 70’e her yastan herkese” sloganiyla kayitlar alinmaya baslandi. Katilim saglamak isteyen vatandaslarin kimlik kartlariyla birlikte OBEM merkezinden temin edecekleri basvuru formunu doldurmalari kayit islemleri için yeterli olacak.

Konuyla ilgili Osmaniye Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Kurslara katilim saglamak isteyen vatandaslarin basvurularini sahsen kimlik fotokopisi ile birlikte OBEM merkezinden temin edecekleri basvuru formlarini doldurmalari yeterli olacak. Katilimcilar, açilacak olan kurslar ve kayit islemleri ile ilgili detayli bilgiyi Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Egitim Merkezi’nin 0328 812 06 01 numarali iletisim numarasini arayarak alabilirler. OBEM hizmet binasinda hizmet verecek olan tüm mesleki egitim kurslari Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Yahya Mazlum Halk Egitim Merkezi isbirligi içerisinde açilacak” denildi.

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Egitim Merkezi’nde açilacak olan kurslar tiyatro, ahsap boyama, moda tasarim, akil-zeka oyunlari, el sanatlari, örgü bebek yapimi, resim kursu, tig örgücülügü, keçe aksesuar, tel kirma, gitar, kokulu tas, kadin üst giysileri, elde Türk islemeciligi, kurdele nakisi, asçilik çiragi, moda tasarim, isaret dili, Ingilizce, terzilik, giyim, maske yapimi, kirkyama, kanevçe, ön muhasebe, step aerobik, fitness ve spor kurslari olarak belirlendi.
Kaynak: İHA