Milletvekili Erdogan Sarimsak Ekti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdogan, sarimsak üreticileri ile bir araya geldigi Araban’da sarim ekti.

Milletvekili Erdogan Sarimsak Ekti
Milletvekili Erdogan, AK Parti Gaziantep Il Baskani Yardimcisi Ahmet Parlak ve beraberindeki AK Partili heyetle birlikte Araban ilçesindeki ziyaretlerine AK Parti Ilçe teskilati ile basladi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdogan, AK Parti Araban Ilçe baskani Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ve teskilat üyeleri ile bir araya gelerek Belediye Baskani Hasan Dogru’dan ilçe merkezi ve kirsalinda Araban Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler adi. Ilçeye bagli Yolveren kirsal mahallesinde sarimsak ekim alanini ziyaret eden Erdogan, sarimsak üreticileri ve tarim isçileriyle bir süre sohbet etti. Milletvekili Erdogan, Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney ve Araban Ziraat Odasi ve Araban Sarimsak Üreticileri Birligi Baskani Hasan Altun ile birlikte sarimsak ekimi yapti. Milletvekili Mehmet Erdogan, "Türkiye’nin sarimsagi bu topraklarda Araban’da üretiliyor. Gerçek bir sifa kaynagi olan cografi isaretli Araban sarimsagi Gastronomi sehri Gaziantep’in lezzet sirlarindan sadece bir tanesi. Çiftçilerimize kolayliklar diliyorum’’ dedi.

Belediye Baskani Dogru, Ilçe Baskani Kasney ve beraberindekilerle birlikte Ardil Baraji’na geçerek, baraj gölünde ve çevresinde incelemelerde bulunan Milletvekili Erdogan, Ardil Çayi’nin ortasindan geçtigi doga harikasi Ardil Kanyonunda da incelemelerde bulundu.

AK Parti Gaziantep Mehmet Erdogan’a Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney, AK Parti Araban Ilçe Teskilati Üyeleri, Araban Belediyesi Baskan Yardimcilari, Araban Belediyesi Meclis Üyeleri, Araban Ziraat Odasi ve Araban Sarimsak Üreticileri Birligi Baskani Hasan Altun ile partililer eslik etti.
Kaynak: İHA