Denizli'de Trafik Güvenli Saglanacak

Denizli’de Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), Ortalama Hiz Tespit Sistemi (OHTS) ve Park Tespit Sisteminin (PITS) noktalari belirlendi.

Denizli'de Trafik Güvenli Saglanacak


Denizli’de trafikte can ve mal güvenligi, düzenli ve güvenli akis ile kural ihlali yapan araçlarin tespit edilmesi amaciyla Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), Ortalama Hiz Tespit Sistemi (OHTS) ve Park Tespit Sisteminin (PTS) noktalari belirlendi. Denizli Il Emniyet Müdürlügü, Denizli’de karayollarinda yol kullanicilarinin can ve mal güvenligini saglamak, düzenli ve güvenli trafik akisini temin etmek, trafik kural ihlalinde bulunan araçlari tespit etmek, amaciyla Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), Ortalama Hiz Tespit Sistemi (OHTS) ve Park Tespit Sistemi (PITS) noktalarinin kurulumu tamamlandi.

Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), 20 koridorda Ortalama Hiz Tespit Sistemi (OHTS) ve 23 noktada Park Ihlal Tespit Sistemi (PITS) noktalari belirlendi. Ayrica, kurulumu tamamlanan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), Ortalama Hiz Tespit Sistemi (OHTS) ve Park Tespit Sistemi (PITS) noktalarinin 01 Ekim 2021 Cuma günü itibariyle faaliyete geçirilecegi ögrenildi
Kaynak: İHA