Bakan Gül'den Kadro Müjdesi

Edirne Adliyesinde görev yapan personelle ögle yemeginde bir araya gelen Adalet Bakani Abdulhamit Gül, “Ayni masada sözlesmeli kadrolu ayrimina son vererek sözlesmeli arkadaslarimizin da bu adli yilda kadroya geçecegi bir adli yil olmasini ümit ediyoruz. Bunun için de çalisacagiz” açiklamasinda bulundu.

Bakan Gül'den Kadro Müjdesi
Edirne Adliyesinde görev yapan personelle ögle yemeginde bir araya gelen Adalet Bakani Abdulhamit Gül, önemli açiklamalarda bulundu. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in destegiyle, adliye personellerine mali anlamda destekler verildigini ve önemli neticeler elde edildigini açiklayan Bakan Gül, personelin daha iyi bir noktaya gelmesi için hükümet olarak desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Sözlesmeli ve kadrolu ayrimina son vermek için çalisma yapacaklarinin müjdesini de açiklayan Bakan Gül, “Ayni masada sözlesmeli kadrolu ayrimina son vererek sözlesmeli arkadaslarimizin da bu adli yilda kadroya geçecegi bir adli yil olmasini ümit ediyoruz. Bunun için de çalisacagiz” dedi.

Adliye personelinin çok kutsal bir görev yaptigini belirten Bakan Gül, “Bu adli yil daha adil ve adalet dolu bir yil olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak yaninizda olmaya devam edecegiz” açiklamasinda bulundu.

(Mehmet Basmaci - Özlem Ceylan - Sener Urfa /IHA)
Kaynak: İHA