Adalet Bakani Gül Kesan'da

Adalet Bakani Abdülhamit Gül, Edirne ziyaretleri kapsaminda Kesan’da bir dizi temasta bulundu. Ilçeye girisinin ardindan Kesan Adliyesi’ne giden Gül, burada, Kesan Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Sesli, hakimler ve savcilar, avukatlar tarafindan karsilandi. Toplu fotograf çekiminin ardindan binaya giren Gül, Bassavci Mustafa Sesli’nin makaminda görüstü.

Adalet Bakani Gül Kesan'da


Kesan programinin devaminda Kesan Belediyesine geçen Bakan Gül, Baskanlik makaminda gazetecilerin sordugu Kesan’a yapilmasi planlan agir ceza mahkemesi, ek binalar ve cezaevi konusunda açiklamalarda bulundu. Gazetecilerin, sorusuna cevap veren Bakan Gül, "Adalet hizmetleri bakimindan adliyede de talepleri aldik. Bu konuda da Kesan’a yatirimlari, destekleri sürdürecegiz. Agir ceza mahkemesi ve adliyenin genisletilmesiyle ilgili tüm çalismalari aldik, talimatlarini bizimle alakali olanlarla, bakanligimizi ilgilendiren konularin talimatlarini verdik. Digerlerini de yine takip edecegiz. Biz burada daha çok yatirim, okul, çocuklarimiz gençlerimiz daha güzel hizmetleri sürdürecegiz. Adliyenin genisletilmesi de gündemimizde. Diger konularla ilgili de yeni gelisme olunca takip edecegiz" dedi.



Bakan Gül ve beraberindekiler daha sonra Zeki Müren ve Neset Ertas’in ölüm yildönümleri sebebiyle baskanlik makaminda verilen mini konseri dinledi.
Kaynak: İHA