Gaziantep'te Hareketli Dakikalar

Gaziantep’te, polis ekiplerinin uygulama noktasindaki dur ihtarina uymayan süpheli araç ile içindeki 3 sahis, ekiplere silahla ates etmek istedi. Polis ekipleri bir sahsi kolundan vurarak yaralarken 2 sahis ise kaçti. Kaçan sahislari arama çalismalarinin sürdügü ögrenildi.

Gaziantep'te Hareketli Dakikalar
Olay, aksam saatlerinde Sehitkamil ilçesi Osmangazi Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Bulvar üzerindeki kontrol noktasindan geçmek isteyen süpheli bir araç, polis ekiplerinin dur ihtarina uymadi. Dur ihtarina uymayan araç ile polis ekipleri arasinda kovalamaca yasandi.

Önce kaçtilar, sonra polise ates etmek istediler

Kovalamaca sonucu bir noktada kistirilan araç içerisindeki 3 sahis, polis ekiplerine silahla ates etmek istedi. Bu esnada sahislardan Ömer Faruk H. ekipler tarafindan kolundan vurularak etkisiz hale getirildi.

Diger 2 sahis ise kargasadan faydalanarak olay yerinden kaçti.

Polis ekipleri tarafindan kolundan vurulan sahis hastaneye kaldirildi

Kolundan vurularak yaralanan Ömer Faruk H. isimli süpheli sahis olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Dr. Ersin Arslan Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Sahsin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kaçan iki sahsi yakalamak için genis çapli çalisma basladi

Olay sonrasi kaçan iki sahsi yakalamak için genis çapli çalisma sürerken, olayla ilgili de sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA