Sehit Ve Gaziler Sergide Yad Edildi

Körfez Ilçe Halk Egitim Merkezi kursiyerleri tarafindan ‘Sehit ve Gazileri’ yâd etmek için hazirlanan sergi, protokol üyelerinden ve ilçe halkindan tam not aldi.

Sehit Ve Gaziler Sergide Yad Edildi
Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergiye; Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Baskan Yardimcisi Osman Yurt, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sergülen Kurt, Kent Konseyi Baskani Nazmi Akin, Gaziler, STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaslar katilim sagladi. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ‘Sehit ve Gazileri’ yâd etmek amaciyla Körfez Ilçe Halk Egitim Merkezi kursiyerleri tarafindan anlamli bir sergi açilisi gerçeklestirildi.

El sanatlari, üretim teknolojisi, sanat ve tasarim, kuyumculuk teknolojisi hizmetleri alanlarindan yapilan birbirinden güzel eserler, ziyaretçilerinden ise tam not aldi.

Düzenlenen sergiyi ziyaret eden ve stantlari gezen Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Yapilan her esere baktigimizda, büyük bir emek ve özveri görüyoruz. Hepsi el emegi, göz nuru. Halk Egitim Merkezi’nde egitim alarak kendine hayran birakan eserleri meydana getiren, Sehit ve Gazilerimizi de yâd eden kursiyerlerimizi yürekten kutluyorum. Güzel düsünülmüs bir sergi ve anlami da bizler için büyük” dedi.

Kaynak: İHA