Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüsova kavsaklarindaki üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle Ankara istikameti kesimler halinde trafige kapatiliyor. Bu mevkide ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 2-15. kilometrelerindeki üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle Ankara-Izmir istikameti trafige kapatilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Karacabey-Susurluk kavsaklari 13-19. kilometrelerindeki bakim ve onarim çalismalari dolayisiyla ulasim karsi istikametten iki yönlü devam ediyor.

Yatagan-Milas yolunun 0-3. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Akçakoca-Düzce yolunun 30-32. kilometrelerindeki üstyapi çalismalari sebebiyle Akçakoca-Düzce istikameti trafige kapatildi. Bu kesimde ulasima diger istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Samsun-Ankara yolunun 54-57. kilometrelerindeki (Karadag-Toptepe kavsaklari) yapim çalismalari dolayisiyla Ankara istikametinde ulasim tek seritten kontrollü saglaniyor.

Sivrihisar-Polatli yolunun 12-14. kilometrelerindeki orta refüj köprü ayagi yapim çalismalari nedeniyle Polatli-Sivrihisar istikameti trafige kapatildi. Bu mevkide ulasim servis yolundan sürdürülüyor.

Balikesir-Susurluk yolunun 53. kilometresindeki Döseme Köprüsü'nün genlesme derzi bakim ve onarim çalismasi sebebiyle ulasim kontrollü yapiliyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 44-65. kilometrelerindeki Ibrikli ve Seyitler-2 tünelleri ile diger 9 tünelde temizlik ve bakim çalismasi gerçeklestiriliyor. Bu kesimde ulasim 08.00-17.30 saatlerinde tek seritten kontrollü devam ediyor.

Siirt-Eruh yolunun 5-8. kilometrelerindeki bakim ve onarim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Kaynak: AA