(ÖZEL) Bazilari Canini Çok Sevdigini, Bazilariysa Canini Hiçe Saydigini Gösterdi

Afyonkarahisar’da firtinadan dolayi kopan elektrik teli sokaga düstü. Yolda tel oldugunu gören bir çok sürücü telin üstünden geçmemek için yollarini degistirirken, bazilari ise canini hiçe sayarak tehlikeye aldirmadan üstünden geçmeyi tercih etti.

(ÖZEL) Bazilari Canini Çok Sevdigini, Bazilariysa Canini Hiçe Saydigini Gösterdi
Olay, Ali Ihsan Pasa Mahallesi Suhut Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kavsaktan geçen elektrik iletim hatlarindan kablolardan biri bagli oldugu direkten koparak asagi düstü. Bir ucu direge bagli olan ve elektrigin olup olmadigi bilinmeyen kabloyu yol ortasinda gören sürücüler duraksayarak herhangi bir olumsuzluga yol açmamak için yollarini degistirirken bazilari ise duruma umursamayarak kablonun üstünden geçti. Kablo çevredeki vatandaslarin haber vermesi üzerine olay yerine gelen elektrik dagitimi sirketi görevlileri tarafindan düstügü yoldan kaldirildi.

Olayin yasandigi yerdeki görgü taniklarindan Ahmet Zengin isimli vatandas kablonun firtinadan dolayi koptugunu ifade ederek, “Tel rüzgardan dolayi koptu. Ilgili yerlere haber verdik. Bazi sürücüler üstünden geçiyor, Allah akil versin ya elektrik akimi varsa? Üstünden geçerken akima kapilip ya arabasi patlasa? Cenab-i Allah akil versin diyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA