Dünya Çevre Gününde Temizlik Yaptilar
Çorum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ile Çorum Il Milli Egitim Müdürlügü 15 Eylül Dünya Çevre Günü kapsaminda Çomar Barajinda temizlik faaliyeti gerçeklestirdi.

Bu Dünya bu çevre bizim istedigimiz gibi kullanacagimiz yerler degildir diyen Çorum Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hüseyin Kir’da, "Buralar bizlere emanettir. Biz bu emaneti bizden sonraki nesillere saglikli sekilde aktarabilmek için iyi ve temiz kullanmamiz gerekiyor. Bugün çocuklarimiz okullarda derslerde çevre bilinci konusunda dersler aliyor ama sahada tabiatin içinde temizlik faaliyeti yaparak informal bir egitim gerçeklestirdiler. Bu firsati bize saglayan Çorum Belediyesine tesekkür ediyoruz” diye konustu.
Etkinlik sonunda ögrenciler ve ögretmenlere poset kullanimini azaltmak için bez çanta ve daha yesil bir çevre için tohum kalem hediye edildi.
Dünya Temizlik Günü etkinligine Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Yagbat, Çorum Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hüseyin Kir, Temizlik Isleri Müdürü Eyüp Aytekin Cumhuriyet Ortaokulu ögrencileri, ögretmenler ve temizlik personeli katildi.
