Dügerek Cezaevi'nin Su Sorunu Çözüldü
Mugla’nin Mentese ilçesi Dügerek Mahallesinde bulunan E Tipi Kapali Cezaevinin atik suyu çözüme kavustu. Cezaevinin atik suyu yapilan hat ve terfi merkezi ile aritma tesisine iletilmeye baslandi.

Yaklasik 1 milyon 200 bin TL’ye mal olan proje kapsaminda cezaevinde olusan atik suyun Mugla Atik su aritma tesisine aktarilmasi için terfi istasyonu ve 2 bin 511 metre uzunlugunda terfi hatti yapildi. Tamamlanan proje ile cezaevinin atik suyu nedeniyle bölgede yasanan kötü koku ve doga tahribati engellenmis oldu.
Bölgenin önemli bir sorununun çözüldügünü belirten Dügerek Mahallesi Muhtari Mehmet Ortayol “Mahallemizin gelecegiyle ilgili projeler üretilmesi bizleri mutlu etti. Belediyemiz günü degil gelecegi düsünerek bir proje gerçeklestirdi. Böyle önemli bir konuyu çözüme kavusturan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Osman Gürün’e, ekibine ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum.” Ifadelerini kullandi.
