Basaksehir Belediyesi TEKNOFEST'te Ilgi Odagi Oldu

Basaksehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinligi olan Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’teki yerini aldi. Basaksehir Living Lab Inovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde gelistirilen teknolojik ürünlerin yer aldigi etkinlik çadirina gençler büyük ilgi gösterdi. Mutlulugun sesi Radyo Basaksehir canli yayin araci gün boyu canli yayin yapti.

Basaksehir Belediyesi TEKNOFEST'te Ilgi Odagi Oldu
Her yil büyük bir ilgi, merak ve heyecanla takip edilen Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinligi Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Istanbul Atatürk Havalimani’nda basladi.

Basaksehir Belediyesi de, milli teknoloji hamlesi hedefleri dogrultusunda toplumun tamaminda teknoloji ve bilim konusunda farkindalik olusturmayi hedefleyen TEKNOFEST’teki yerini aldi.

Gençler yogun ilgi gösterdi

TEKNOFEST etkinlik alaninda Basaksehir Living Lab Inovasyon ve Teknoloji Merkezi tarafindan kurulan etkinlik çadirina gençler yogun ilgi gösterdi. Gençler; VR masa tenis oyunu, parasüt simülatörü, BasaksehirEspor Merkezi ve drone simülasyonunda son teknoloji ürünleri deneme firsati buldu. Etkinlik çadirinda keyifli vakit geçiren gençler, Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’na yenilikçi fikirlere yönelik çalismalari ve desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Mutlulugun sesine ses veren Radyo Basaksehir canli yayin araci da, etkinlik alaninda yerini aldi. Dinleyicilerine Istanbul Atatürk Havalimani’ndaki gelismeleri anbean aktaran Radyo Basaksehir, etkinlik süreci boyunca canli yayinlarina devam edecek.
Kaynak: İHA