Persembe'de Asfalt Çalismalari Sürüyor

Ordu’nun Persembe Belediyesi tarafindan ilçe genelinde yürütülen asfalt çalismalari devam ediyor.

Persembe'de Asfalt Çalismalari Sürüyor
Ordu’nun, ‘Sakin Sehir’ unvanina sahip Persembe ilçesinde, belediye tarafindan yürütülen altyapi ve üstyapi çalismalarinin yaninda asfalt çalismalari da devam ediyor. Son olarak, ilçeye bagli Selimiye Mahallesi’nde Persembe Belediyesi ekiplerince altyapisi ve dranaj çalismalari tamamlanan yolda asfalt döküm çalismalari basladi.

Toplamda 8 kilometrelik uzunluga sahip olacak olan yolun ilk etapta 5 kilometrelik kismi bitirilerek, hizmete sunulacak.

Persembe Belediye Baskani Mustafa Sayim Tandogan, hem kirsalda de hem de sehir merkezinde, alt ve üstyapi çalismalarinin sürdügünü belirtti.

Selimiye Mahallesi’nde altyapisi ve dranaj çalismalari tamamlanan yolda asfalt islemlerinin sürdügünü ifade eden Baskan Tandogan, “Hemserilerimizin ulasimini kolaylastiracak çalismamizin Selimiye Mahallemizde yasayan vatandaslarimiza, Persembe’ye hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum. Toplam 8 kilometre yapacak oldugumuz yolun 5 kilometrelik kismini bitirerek hizmete sunuyoruz. Bu çalismalarda bizlerden sehri güzel Persembe’den desteklerini esirgemeyen Büyüksehir Belediye Baskanim Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine, Persembe Fen Isleri Müdürlügü ve ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA