Küçükçekmece'de Trabzon Rüzgari Esecek
Küçükçekmece Belediyesi, Sefaköy Fevzi Çakmak Meydani’nda düzenleyecegi Trabzon Günleri’nde memleket hasreti çeken Karadenizlileri agirlayacak.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Trabzonlular Dernegi tarafindan ortaklasa düzenlenecek olan festivalde misafirlere Karadeniz mutfaginin olmazsa olmazlari hamsi ve helva ikram edilecek.
Hemsehrilerini ve tüm Istanbullulari Küçükçekmece’de agirlamaktan mutluluk duyacagini ifade eden Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Trabzonumuzun kültürünü, gelenek göreneklerini, müziklerini ve damak tadini Küçükçekmecemize tasiyoruz. Degerli Istanbullulari, Trabzon havasi solumalari, kentimizi anlamalari ve yörenin güzelliklerinden faydalanmalari için Küçükçekmece’ye davet ediyorum” diye konustu.
23-26 Eylül tarihleri arasinda, 4 gün boyunca sürecek festivalde katilimcilar, Trabzon’un kendine has mutfagindan, yöresel el sanatlarina, horonundan kemençesine kente dair özledikleri ne varsa bulma imkânina sahip olacak.
