Genel Müdür Aslay, Kemiklidere'de Mahallelilerle Bulustu
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügünün 154 Mahalle Projesi kapsaminda Saruhanli ilçesine bagli Kemiklidere mahallesindeki altyapi çalismalari devam ediyor.

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “MASKI olarak Saruhanli ilçemizin birçok mahallesinde alt ve üstyapi çalismalarimiz devam ediyor. Kemiklidere mahallemizde de altyapi çalismalari devam ediyor. 13 kilometre kanalizasyon, 8 kilometre içme suyu, 1 adet içme suyu deposu, 100 bin metrekarelik kilit parke tasi döseme çalismasi yapilacak. Bu yatirimlarin toplam bedeli 8,5 Milyon TL. Saglikli bir üstyapi, saglikli bir altyapi ile oluyor. Altyapi çalismalari da kazilarak yapilan çalismalar, dogal olarak yazin tozu, kisin çamuru oluyor. Biraz sikinti yasatiyoruz ama hakkinizi helal edin. Sonuçta bu is 1 kere yapiliyor. Yapildiktan sonra da bir daha altyapiya dair bir sorun olmuyor. Simdiden Kemiklidere mahallemize hayirli olsun” dedi.
Ziyarette Genel Müdür Aslay’a Genel Müdür Yardimcilari Erman Aydinyer, Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Baskani Mümin Deniz, Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ilçe Baskani Baki Ulu, Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Serafettin Yüncüoglu, Büyüksehir Belediyesi eski meclis üyesi Süleyman Kahramanlar, Saruhanli Muhtarlik Hizmetleri Sube Müdürü Serdar Özgedik, MASKI Saruhanli Ilçe Sefi Kerim Oruç Ali Orhan ve sube müdürleri eslik etti.
