Atama Kararlari Resmi Gazete'de

Kültür ve Turizm Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi, Hazine ve Maliye Bakanligi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Tarim ve Orman Bakanligi, Vakiflar Genel Müdürlügü ile Yüksek Hakem Kurulu'na iliskin atama kararlari Resmi Gazete'de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Kültür ve Turizm Bakanliginda açik bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Baskanligina Müfettis Abdulsamet Tas, Gençlik ve Spor Bakanliginda açik bulunan müfettislige yeterlilik sinavinda basari gösteren Müfettis Yardimcisi Sefa Yaprakli, Hazine ve Maliye Bakanliginda açik bulunan vergi müfettisligine Vergi Müfettisi Serdar Akin atandi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanliginda açik bulunan Bilecik Il Müdürlügüne Abdullah Ay getirilirken, Bursa Vakiflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Tarim ve Orman Bakanligi Basmüfettisi Salih Hartavi ile Müfettisler Erdal Özkaya ve Emin Göksu bu görevlerinden alindi.

Sendikalar ve Toplu Is Sözlesmesi Kanunu'na geregince Yüksek Hakem Kurulu asil üyeligine Ugur Kizilca, yedek üyeliklerine ise Mevlüt Sadi Su ve Alaaddin Coskun seçildi.

Kaynak: AA