Abdi Ibrahim'e Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde 4 Ödül

Abdi Ibrahim, isveren uygulamalarinin degerlendirmeye alindigi dünyanin en prestijli kurumsal organizasyonlarindan Brandon Hall Group Excellence Awards'ta 4 ödüle birden layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ilaç sektöründe 109 yildir hayati iyilestirme hedefiyle faaliyet gösteren Abdi Ibrahim, insan kaynaklari ve medikal departmanlarinin uyguladigi fark yaratan projeleri ile basarilarini uluslararasi alanda taçlandirmaya devam ediyor.

Kurumsal firmalara egitim teknolojileri konusunda danismanlik hizmeti veren ve dünya çapindaki 10 bin müsterisinin egitim stratejilerini yönlendiren, alaninda dünyanin en saygin kuruluslarindan biri olan Brandon Hall Group'un bu yil düzenlenen 21'inci Excellence Awards-Mükemmeliyet Ödülleri programi kapsaminda Abdi Ibrahim; bir altin, bir gümüs, bir bronz ve bir en iyi program olmak üzere 4 ödül kazandi.

Abdi Ibrahim, yetenekleri is sürecine hazirlama alaninda yürüttügü Oryantasyon Programi ile "Excellence in Talent Acquisition-Best Onboarding" kategorisinde altin ödül aldi. Karma ögrenme yöntemiyle yürütülen onboarding ve oryantasyon süreçleri, pazarlama ve satis rolleri agirlikli olmak üzere tüm çalisanlara sunuluyor. Kisiyi desteklemek, mesleki yeterliligini artirmak ve kuruma uyum saglamasina yardimci olmak için hazirlanan program, dijital ve yüz yüze içeriklerden olusuyor.

Abdi Ibrahim, Brandon Hole Mükemmeliyet Ödülleri kapsaminda Medikal Ürün Egitimlerinin Dijitallestirilmesi Projesi ile "Excellence in Learning-Best Use of Blended Learning" kategorisinde gümüs ödül alirken, tibbi tanitim temsilcileri için ise alim öncesinde uygulanan ve karma ögrenme modeli ile desteklenerek hazirlanan dijital tabanli Onboarding Programi'yla da "Excellence in Sales Performance-Best Sales Onboarding" kategorisinde bronz ödül kazandi.

Tasarim odakli düsünme yaklasimini temel alarak olusturulan ve inovasyon kültürünün yayilmasini destekleyen Egitim ve Danismanlik Projesi ile Abdi Ibrahim, yarisma kapsaminda "Excellence in Future of Work" kategorisinde Best Program for Upskilling Employees ödülüne layik görüldü.

Dünyanin önde gelen isverenlerinin katildigi yarismada, uluslararasi bagimsiz sektör uzmanlarindan olusan jüri tarafindan, katilimci sirketler insan kaynaklari uygulamalari "ihtiyaca yanit verme, islevsellik, inovasyon ve ölçülebilir fayda" gibi kriterlere göre degerlendirildi. Kazanan sirketlere ödülleri, 1-3 Subat'ta düzenlenecek konferansta verilecek.

Kaynak: AA