OKÜ'de Mezuniyet Coskusu

Korona virüs nedeniyle Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde düzenlenemeyen ‘2020-2021 Akademik Yili Mezuniyet Töreni’ yeni egitim ögretim yilinin açilmasiyla birlikte coskulu bir sekilde gerçeklesti. Törende bir araya gelen yüzlerce mezun ögrenci gökyüzüne firlattiklari keplerle renkli görüntüler olustururken tören sonunda verilen konserle birlikte ögrenciler ve aileleri doyasiya eglendi.

OKÜ'de Mezuniyet Coskusu
Tüm dünyayi kisa zaman içerisinde etkisi altina alan Covid-19 salgini nedeniyle geçen yil yapilamayan ’2020-2021 Akademik Yili Mezuniyet Töreni’ 2021-2022 Egitim-Ögretim yilinin açilmasinin ardindan yapildi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi stadyumunda düzenlenen 2020-2021 Akademik Yili Mezuniyet Töreni mezun olan ögrencilerin kortej yürüyüsüyle basladi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla tören protokol konusmalariyla devam etti. Dereceye giren ögrencilere protokol mensuplari tarafindan ödüllerin verilmesinin ardindan ögrenciler için hazirlanan mezuniyet kütüklerine birincilerin isimleri çakildi.

Lisansüstü Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Edebiyat Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Ilahiyat Fakültesi, Kadirli Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamali bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlik, Tasarim ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Bahçe Meslek Yüksekokulu, Düziçi Meslek Yüksekokulu, Kadirli Meslek Yüksekokulu ve Osmaniye Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan yüzlerce ögrenci bir araya gelerek keplerini gökyüzüyle bulusturdu. Kep atma törenin ardindan ögrenciler verilen konserle birlikte aileleriyle doyasiya eglendiler.
Kaynak: İHA