Üsküdar'da Servis Denetimde Ehliyet Süresi Dolan Sürücüye 580 Lira Ceza

Üsküdar’da okul servis araçlarina yönelik denetim gerçeklestirildi. Polis ekipleri tarafindan durdurulan bir ögrenci servis soförüne ait ehliyetin geçerlilik süresinin doldugu tespit edildi. Sürücüye 580 lira para cezasi uygulandi.

Üsküdar'da Servis Denetimde Ehliyet Süresi Dolan Sürücüye 580 Lira Ceza
Egitim ögretim döneminin baslamasiyla birlikte Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri de okul servis araçlarina yönelik denetimleri arttirdi. Üsküdar’da servis soförleri, korona virüs tedbirleri kapsaminda bilgilendirilip gerekli evraklari kontrol edildikten sonra araç içi kontrolleri gerçeklestirdi. Polis ekipleri tarafindan araç içerisindeki ögrencilere de korona virüse karsi alinmasi gereken tedbirler hatirlatildi. Servis araçlarinda dezenfektan olup olmadigi kontrol edilirken trafikte seyahat esnasinda emniyet kemerinin önemi hakkinda bilgilendirme yapildi.

Denetimler esnasinda durdurulan bir servis aracinda gerçeklestirilen denetimler esnasinda ise araç sürücüsüne ait ehliyetin geçerlilik süresinin doldugu tespit edildi. Sürücüye 580 lira para cezasi kesildi.

Cezai islem uygulan ögrenci servis soförü Sertan Zurnaci, “Cezayi yedik. Ne oldugunu ben de tam anlamadim. Ehliyetin geçerlilik süresi dolmus” diye konustu.

Kaynak: İHA