Protokolden Sehit Ve Gazilere Vefa

Samsun protokolü "19 Eylül Gaziler Günü" dolayisiyla sehit ve gazi derneklerine ziyaretlerde bulundu.

Protokolden Sehit Ve Gazilere Vefa
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Garnizon Komutani Topçu Albay Ibrahim Camci ve Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, 19 Eylül Gaziler Günü dolayisiyla Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Samsun Subesi Baskanligi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit, Dul ve Yetimleri Dernegi Samsun Subesi Baskanligi ile Emniyet Teskilati Vazife Malulü ve Sehit Aileleri Vakfi (EMSAV) Karadeniz Bölge Baskanligi’ni ziyaret etti.

"Seref ve onurla yazilan sanli tarihe sahip çikarak, bu topraklari bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden aziz sehitleri rahmetle aniyoruz" diyen Vali Dagli, "Bugün, bu güzel vatan topraklarinda huzur ve refah içerisinde yasiyorsak, bunu; vatan topragini canindan kutsal sayan, haklarini hiçbir zaman ödeyemeyecegimiz aziz sehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle ‘Gaziler Günü’nüzü kutluyor, tüm sehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve sükranla aniyor, yasayan gazilerimize en içten saygi ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandi.

Baskan Mustafa Demir ise "Tarihimize isimlerini kahramanliklari ile yazan gazilerimizin ’Gaziler Günü’nü kutluyor; kendilerine saglikli bir ömür diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA