Kahramanlar Müzede
Inegöl Belediyesi, Muharip Gaziler Dernegi isbirligi ile 19 Eylül Gaziler Günü dolayisiyla “Kahramanlarimiz” isimli sergi düzenledi.

Muharip Gaziler Dernegi Baskani Selami Seymen, “Bizim için bugün çok önemli bir gün. Tarihe isik tutacak resimlerin albümlerden, resim kutularindan çikarak o zor günleri halkimizin görmesini arzu ettik. Bizleri unutmayip andiginiz için tesekkür ediyorum” dedi.
Belediye Baskani Alper Taban ise “Bugün bizim gurur günümüz. Gaziler Günümüzün simdiden kutlu olmasini diliyorum. Inegöl Muharip Gaziler Dernegimiz ile gerçeklestirdigimiz bir sergi için buradayiz. Bugüne çok özel bir sergi açiyoruz. Sergide Istiklâl Savasi, Kore Savasi ve Kibris Baris Harekâtini en ince ayrintisina kadar yansitan fotograflar ile kahraman gazilerimize ait önemli belge ve materyaller yer aliyor. Fotograflar, Inegöl Jandarma Komutanligi katki ve destegi ile sergilenen silah ve askerî elbiseler ve muharip gazilerimize ait madalya ve beratlar bulunuyor” diye konustu.
Sergi 17 Ekime kadar açik kalacak.
