Bandirma'da Derya Ulug Coskusu

Balikesir’in Bandirma ilçesinin düsman isgalinden kurtulusunun 99. yili dolayisiyla düzenlenen etkinliklerde ünlü sarkici Derya Ulug sahne aldi.

Bandirma'da Derya Ulug Coskusu
Bandirma’nin düsman isgalinden kurtulusunun 99. yili dolayisiyla düzenlenen etkinliklerin kapanis konserinde ünlü popçu Derya Ulug binlerce kisiye coskulu bir gece yasatti. Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen konser öncesinde Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun bir konusma yapti. Baskan Tosun, pandemi nedeniyle sikintilarla dolu geçen iki yillik bir sürecin ardindan normallesme ile birlikte kültür ve sanatin kenti Bandirma’da etkinliklere basladiklarini ifade etti.

Baskan Tosun Bandirma’da önümüzdeki günlerde ünlü yazarlarin katilacagi Kitap Günleri’nin düzenlenecegini ardindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda da bir konser etkinliginin olacagini belirtti.

Baskan Tosun’un konusmasi ardindan ünlü popçu Derya Ulug binlerce kisiye coskulu bir konser verdi. Ulug kendi sarkilari yani sira birbirinden degerli sanatçilara ait sarkilardan olusan repertuvari ile izleyenlere müzik ziyafeti çekti.
Kaynak: İHA