Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin Mugla'da

Kamu personeli toplu sözlesmesi sonrasi Mugla’ya gelen Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin, Egitim Bir-Sen Mugla Subesi üyeleri ile bir araya geldi.

Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin Mugla'da


Mentese Ögretmenevi’nde düzenlenen toplantida konusan Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin son toplu sözlesme ile 21 kazanim bulundugunu açikladi.

Yalçin, “Bu toplu sözlesmede 21 tane yeni kazanim var. Öncekileri saymiyorum. Bu toplu sözlesmede tarihi bir seye imza attik. O da bu toplu sözlesme memur sendikaciligi tarihinde özellikle hatirlanacak, özellikle anilacaktir. Bu toplu sözlesme memur sendikaciligi açisindan önemli bir dönüm noktasidir. Çünkü toplu sözlesme ikramiyesi ile sendikali ile sendikasiz arasindaki makas 1 Ocak itibari ile 400, süreç tamamlandigi ise 500’ün üstüne çikti. Onun için bu toplu sözlesmede memur sendikaciligi açisindan tarihi bir adim atilmistir. Sendikaciliga önem, sendikaciliga da deger katilmistir. Artik sendikacilik özen kazandi, sendikalilik önem kazandi. Bu toplu sözlesmenin en önemli kismi burasidir. Ama sadece burasi mi? 3600 ek gösterge gibi vaat havada geziyordu yillardir. Simdi icraata dönüsmek üzere. Yetkili sendika bu konuda gerekli çalismayi yapip masaya koyacak. Memur-Sen olarak alacagimiz çok mesafenin oldugunu düsünüyorum. Simdi bu sözlesme ile 350 kazanim oldu. Toplu sözlesmelerde aldigimiz kazanimlar 350’ye çikti” dedi.

Memur-Sen Genel Baskani Ali Yalçin’a konusmasi sonrasi Egitim Bir-Sen Mugla Sube Baskani Önder Uçak Türk bayragi hediye etti.
Kaynak: İHA