Bakan Yardimcisi Aksu'dan 'KYK' Sözü

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, üniversite ögrencilerinin barinma problemini temelinden çözmek ve spor tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Türkeli ilçesine geldi.

Bakan Yardimcisi Aksu'dan 'KYK' Sözü
Önceki gün Türkeli ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu’na, Belediye Baskani Veysel Sahin’in ilçenin ihtiyaç ve taleplerini iletmesinin ardindan, Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu, gerekli incelemeler ve talimatlar için Türkeli ilçesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldi.

Ilçedeki spor tesislerini inceleyen Bakan Yardimcisi Aksu, üniversite ögrencilerinin barinma problemini temelinden çözmek için, Belediyeye ait Kiz Ögrenci Yurdu ve diger tesislerin Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) çevrilmesi için gerekli talimatlari verdi.

Bakan Yardimcisi Aksu, ayrica selden zarar gören Ilçe Huzur Dincel Stadi ve Kapali Spor Salonunun da en kisa sürede yenilenmesi için çalismalara yakin zamanda baslanacagini bildirdi.
Kaynak: İHA