Kadiköy'de 3 Katli Restoran Alev Alev Yandi

Kadiköy’de 3 katli bir restoran gece saatlerinde nedeni belirlenmeyen bir sebepten dolayi yandi. Alev alev yanan restoran küle dönerken çevredeki is yerleri restoranda olan patlamanin etkisiyle hasar aldi.

Olay, 03.15 siralarinda Kadiköy Osmanaga Mahallesi Halitaga Caddesi üzerinde bulunan 3 katli bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamanin ardindan restoranda büyük çapli yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin tüm restorani sararak küle dönmesine sebep oldu. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangini kisa sürede kontrol altina aldi. Restoran küle dönerken, çevresinde bulunan is yerlerinde patlama ve yangin nedeniyle hasar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri yapacagi patlamanin neden çiktiginin belirlemek için çalisma baslatti.

Olay yerinde esnaf olan Sevki Yazan, “Ben otoparkta görevliyim, bir patlama duydum. Patlamayi duyunca o anda hemen yangin tüpüyle müdahale ettim. Ama basaramadim kollarim da hatta kizarmis su an. Sonra hemen itfaiyeyi aradim. Sonra müdahale ettiler. Büyük bir patlama çikti. Bizim bir camlarimiz patladi. Baska da bir sey yok. Burada bir ufak bir hasarimiz var. Baska da bir sey yok.” dedi.

Kaynak: İHA