Çine'nin Talebini Baskan Çerçioglu Geri Çevirmedi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çine Belediyesi tarafindan isletilen dügün salonunun tahsis süresini uzatma talebini geri çevirmedi. Büyüksehir’e ait olan dügün salonu 1 yil süreligine Çine Belediyesi’ne tahsis edildi.

Çine'nin Talebini Baskan Çerçioglu Geri Çevirmedi
Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayi ilk oturumu Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun baskanliginda gerçeklestirildi.

Zabit özetinin okunmasiyla baslayan mecliste 20’si gündem disi olmak üzere 44 madde görüsülerek ilgili komisyonlara sevk edildi. Gündemin en dikkat çeken maddesi ise Çine ilçesinde bulunan dügün salonunun tahsis süresinin 1 yil süreyle uzatilmasi için protokol imzalanmasi ve Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na yetki verilmesi oldu. Alinan karara göre, Çine ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan ve mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne ait olan dügün salonunun tahsis süresi 1 yil uzatilarak Çine Belediyesi’ne devredildi.

“29 Ekim’de yarisma yapilacak”

Mecliste görüsülen bir diger konu ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami ile ilgili yapilacak olan yarisma oldu. 29 Ekim kapsaminda Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan “Cumhuriyet” temali resim, siir ve kompozisyon yarismasi düzenlenmesi ve bu kapsamda çesitli etkinliklerin gerçeklestirilmesi konusu görüsülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na sevk edildi.

Gündem maddelerinin görüsülmesinin ardindan Meclis Baskani Özlem Çerçioglu, 16 Eylül Persembe günü saat 15.00’de tekrar toplanmak üzere oturumu kapatti.
Kaynak: İHA