Battalgazi'deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor

Battalgazi’de görev yapan bazi muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan ve yapimi devam eden yatirimlari gezdi. Gezi sonunda muhtarlarla bir araya gelen Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam mottosuyla hareket ediyoruz” dedi.

Battalgazi'deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor
Battalgazi’de görev yapan bazi muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen hizmet ve yatirimlari üst açik tur otobüsü ile gezdi. Battalgazi’de hayat bulan yatirimlari yakindan tanima firsati bulan muhtarlar, bu hizmet ve yatirimlarin bas mimari Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e özel tesekkürlerini iletti.

“Battalgazi’de is ehlinde olunca, isin renginin degistigini gördük”

Gezi sonunda görüslerini dile getiren Battalgazi Muhtarlar Dernegi Baskani Abdul Vahap Ortaç, “Bugün muhtar arkadaslarimizla birlikte Battalgazi’de yapilan hizmetleri yakindan tanima firsati bulduk. Yapilan hizmetlerden dolayi memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Is ehlinde olunca, isin renginin degistigini gördük. Bilen ve istisare yapan insanlarin yaptigi islerde güzel oluyor. Genelde karar mekanizmasinda vatandaslarimizin da olmasi, yapilan hizmeti çok daha güzel yerlere tasiyor ve ilçemizin rengini degistiriyor. Battalgazi’de yapilan hizmetler diger büyüksehirlerde yapilan hizmetler ile ayni. Malumunuz Amerika’da baskanlik dönemi iki dönemdir. Insallah bir dönem daha Battalgazi’mizin güzel yarinlari sizin elinizde olur. Birlikten her zaman güç dogar. Çünkü hiç kimse tek basina akilli degildir. Biz size destek olacagiz, siz bize destek olacaksiniz. Tüm muhtarlarimiza tesekkürlerimi iletiyorum” seklinde konustu.



“Battalgazi’de yatirimlar artarak devam edecek”

Yapilan hizmet ve yatirimlarla Battalgazi’nin tercih edilen ilçeler arasinda yer aldigina dikkat çeken AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Baskanimiz göreve geldigi günden bu yana istisare ile ilçemizi yönetiyoruz. Ilçemizde son 2 yilda neler yapildigini hep birlikte gördük. Battalgazi’deki bu çalismalar artarak devam edecek. Yapilan bu hizmetler ile Battalgazi’miz tercih edilen ilçeler arasinda yer aliyor. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz basta olmak üzere muhtarlarimiza, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcilerine, basinimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.



“Sorunlari çözme noktasinda dersimize iyi çalistik”

Battalgazi’nin sorunlarini çözme noktasinda derslerine iyi çalistiklarinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Muhtarlarimizin söyledigi güzel bir söz var. Aslinda yöneticilerin kulak vermesi gereken bir söz bence. ‘Akilli insan, baskasinin da aklini kullanip yol yürüyen insandir.’ Biz yöneticilerde böyle olmaliyiz. Istisare kültürüne önem vermeliyiz. Her seyi bilemezsiniz ama her seyi ögrenebilirsiniz. Bizler istisare kültürüne büyük önem veriyor ve Battalgazi’mizi böyle yönetiyoruz. 2001-2002 yillarinda AK Parti teskilatina girdigimiz zaman yani siyasetin mutfagina girdigimiz zaman bize çok güzel bir tecrübe oldu. Bu tecrübeleri okullarda kazanamazsiniz. Bu tecrübeleri edindikten sonra 303 bin nüfuslu Battalgazi’de göreve geldigimiz zaman, bu ilçenin sorunlarini iyi biliyorduk. Dersimize iyi çalismistik. Bu sorunlari çözmek için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze kattik. Gecemizi gündüzümüze katarken de hizmet ve yatirimlarimizda israf etmedik. Belediye olarak ekstra tedbirler aldik. Battalgazi Belediyesi olarak tasarruf tedbirlerini uygulamaktan hiçbir zaman vazgeçmedik” ifadelerini kullandi.

“Reklama degil, yatirim ve hizmete öncelik verdik”

Battalgazi’de birinci önceliklerinin hizmet ve yatirim oldugunu da vurgulayan Güder, “Malatya’daki tüm vatandaslarimiz sunu bilir, ben 2.5 yillik zaman zarfi içinde reklama para harcamadim, harcamayacagim. Harcamadigim için çamur atanlar ve elestirenler oldu. Biz bunlara kulak tikadik ve her zaman önümüze baktik. Bana göre en güzel reklam hizmetlerimiz ve yatirimlarimizdir. Vatandaslarimiz yapilanlari görüyor ve biliyor. Battalgazi’ye ne kazandirmak istediysek, toplumun her kesimine kulak verdik. Kisir çekismelerin topluma bir faydasi olmaz. Almis oldugumuz hizmet bayragini daha yukarilari tasimak için dur durak bilmeden çalistik, çalismaya da devam edecegiz. Biz milletimize hizmet için bu görevlerdeyiz. Hemserilerimize en iyi hizmetleri sunmak için hep birlikte olmaya devam edecegiz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim etsin” ifadelerine yer verdi.

“Battalgazi büyürse eger Malatya’da büyür”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, hizmetin önemini anlatarak, "Medeniyetin izinde Malatya’nin kalbinde olan Battalgazi’nin degismesi ve dönüsmesi demek Malatya’nin dönüsmesi demektir. Siz kiymetli muhtarlarimizla bir arada olmaktan dolayi çok mutluyuz. Medeniyetin izinde Malatya’nin kalbinde diye tarif ettigim Battalgazi’nin degismesi ve dönüsmesi demek, Malatya’nin degismesi ve dönüsmesi demektir. Dolayisiyla Battalgazi’ye yapilan hizmet ve yatirimlar, Malatya’yi büyütüp gelistirmeye yöneliktir. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde kurulan AK Parti, insanin oldugu tüm noktaya hizmet götürmek için her zaman büyük gayret gösterdi. AK Parti kadrolari da bunu her zaman kendine siar edindi. Yapamayan arkadaslarimiz geriye çekildi, yapan arkadaslarimizla yola devam ettik. Her daim de milletin destegiyle yol yürüdük. Istikameti milletimizden aldigimiz sürece Allah’in izniyle yolumuz her zaman açiktir. Yerel yönetimlerde Belediyelerimiz, hizmet ve eser üretme yeridir. Bu ürettiklerini de gösterme yeridir. Malatya’da nereye adim atsak belediyelerimizin eserleriyle karsilasiyoruz. Geride kalan 2.5 yillik zaman zarfi içinde Baskanimiz Osman Güder ile Battalgazi’miz çok hizmetlere ve yatirimlara kavustu. Battalgazi hak ettigi hizmeti aliyor ve almaya da devam edecek. Eksiklikler tabi ki olabilir ama bunlar kisa sürede tamamlanacaktir. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA