Hurdaci Evinde 5 Biçak Darbesiyle Öldürüldü
Antalya’da 62 yasindaki hurdaci, yalniz yasadigi evinde 5 biçak darbesiyle öldürülmüs halde bulundu.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, komsularin yardimiyla girdikleri evde Uykar’in hayatini kaybettigini belirledi. Hilmi Uykar’in vücudunda 5 biçak darbesinin yani sira basinda darbe izi oldugu belirlendi. Savcilik ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Uykar’in cansiz bedeni Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
3 çocuk babasi Uykar’in evinde bir süre önce yangin çiktigi ve yapinin yanmayan bir odasinda yasamini sürdürdügü ögrenildi. Uykar’in evinin önünde hurda toplamada kullandigi motosikleti ve besledigi köpegi kaldi. Ayrica evin içindeki ve disindaki lambalarin yanik oldugu görüldü.
Çevresinde sevilen bir kisi olan Uykar’in öldürülmesi karsisinda komsulari büyük üzüntü yasadi.
Sahsin ablasi Hatice Toyoglu, her gün telefonla sik sik görüstügünü belirterek, "Bu sabah ulasamayinca komsulardan bakmasini istedim. Evde isiklari yaniyormus. Içeridedir dedim. Komsular kapiyi açinca arkada yerde bulmuslar. Hayatini kaybetmis" dedi.
