SEDAS'tan 'Tuvalimiz Trafolar' Projesi

Sakarya Elektrik Dagitim AS (SEDAS), yürüttügü "Tuvalimiz Trafolar" projesi kapsaminda trafolari tuval olarak kullanarak faaliyet bölgesindeki tüm müsteri ve vatandaslara farkindalik mesajlari iletirken, trafolarin dis yüzeyinin daha estetik görünmesini sagliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, SEDAS faaliyet bölgesinde, zaman zaman vatandaslarin uyarilara ragmen direklere tirmanmasi ya da insaatlar esnasinda emniyet mesafelerine uymamalari sonucunda üzücü kazalar yasanabiliyor.

Bu konuda kamuoyu bilgilendirmeleri olusturmanin yani sira SEDAS, vermek istedigi mesajlari resmederek anlatmanin daha etkin olabilecegi inanciyla trafolari tuvale dönüstürdü.

Sirket Tuvalimiz Trafolar projesinin ilkini, islek bir kullanim alani olan Sakarya Yazlik Kavsagi'nda gerçeklestirdi. Trafo yüzeyi boyanarak gerçeklestirilen bilgilendirmede, 3. sahis is kazalarina dikkat çekilerek vatandaslarin bu konuda daha dikkatli ve duyarli olmasi vurgulandi.

Projede, konusunda uzman ressamlarla is birligi içerisinde SEDAS Is Sagligi ve Güvenligi çalisanlari da yer aldi. Çalisanlar, uygulamadan büyük keyif aldiklarini iletirken, bu konuda vatandaslari bilgilendirmek ve bilinçlendirmenin gönül rahatligini yasadiklarini dile getirdiler.

SEDAS yetkilileri, Sakarya Yazlik Kavsagi'nda estetik bir görünüme kavusan trafodan ve konuyla ilgili bilinçlendirme faaliyetinden bölge halkinin da memnuniyet duyduklarini iletti. SEDAS yetkilileri, trafolari renklendirmeye farkli konu basliklariyla ve farkli illerde devam edeceklerini aktardi.

Kaynak: AA