Uzunköprü Terminalinin Yapimina Baslandi

Uzunköprü ilçesinde sehirler arasi otobüs terminalinin temel atma töreni düzenlendi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Belediye Baskani Özlem Becan törende yaptigi konusmada, yeni terminal projesini hayata geçirebilmenin gururunu yasadigini belirtti.

Uzunköprü için milat niteliginde bir gün yasadiklarini aktaran Becan, sunlari kaydetti:

"Siz degerli ailem Uzunköprü'me verdigimiz bir sözü daha yerine getirebilmekten dolayi çok mutluyum. Temelini attigimiz yeni terminal projesi aslinda bizim için projeler bütünün bir parçasidir. Bu projeler bütünü ise pazaryeri, terminal ve belediyemize ait otelin içinde bulundugu konum itibariyla ilçemizin en güzel yerlerinden biri olan elli dönümlük belediyemiz arazisinde hayata geçirmek istedigimiz projelerin toplamidir.

Ilk olarak, Çiftlikköy yolunun yapilacagi bilgisini aldiktan sonra Uzunköprü Belediyesi Köy Terminali’ni insa ettik. Bu sayede köy minibüslerini belli bir düzen dahilinde yeni yerine tasidik. Bunu yaparken de tek amacimiz Uzunköprü esnafini korumakti. Böylelikle Meriç civarindan ve köylerimizden gelen vatandaslarimiz ilçe merkezinden kopmadan, Uzunköprü'müzde rahatlikla alisveris yapabiliyorlar."

Becan, Pazaryeri ve Hürriyet Meydani projelerini hayata geçirmek için çalismalarin hizla devam ettigini sözlerine ekledi.

Törene, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancioglu, Uzunköprü Kaymakami Hakan Yavuz Erdogan, CHP Edirne Il Baskani Fevzi Pekcanli ve vatandaslar katildi.

Kaynak: AA