MÜSIAD Birlesme Ve Devralmalar Komitesi Izmir'de Toplandi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Birlesme ve Devralma Komitesi Izmir'de toplanti düzenledi.

Dernekten yapilan açiklamaya göre, MÜSIAD Genel Merkez bünyesinde kurulan ve Ankara, Gaziantep, Kahramanmaras, Konya ve Bursa'da tanitim toplantilari düzenleyen Birlesme ve Devralmalar Komitesi'nin 6'inci toplantisi MÜSIAD Izmir Subesi ev sahipliginde Bilal Saygili Camii ve Külliyesi Ertugrul Gazi Konferans Salonu'nda çevrim içi destekli olarak gerçeklestirildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen MÜSIAD Izmir Baskani Bilal Saygili, toplantida sirketlerin birlesme ve devralma konusunda yapmasi gerekenleri masaya yatirdiklarini bildirdi.

MÜSIAD, kardeslik hukuku ile bir araya gelen büyük bir sermaye platformu oldugunu hatirlatan Saygili, sunlari kaydetti:

"Avrupa 300 yil, ABD 100 yil önce sanayi devrimini gerçeklestirdi ve dünyada bir güç olarak söz sahibi oldu. Islam ülkeleri özellikle Türkiye, bu süreç içerisinde kendi tanimlamalarimizi tam olarak yapamadigimizdan dolayi çagin gerisinde kaldi. Buna ragmen Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde sanayinin birçok alaninda ulusal ve uluslararasi ortamda ülkemiz örnek ülke olarak temsil edilmektedir. Bu anlamda MÜSIAD olarak üzerimize düseni yapmaya gayret ediyoruz. Ülkemizin yeni ekonomik mimarisine özgü yol haritasiyla gücümüze güç katalim, sirketlerimizin birlesmelerine, baska sirketleri devralmalarina öncülük edelim. Güçlü Izmir, güçlü Türkiye için bir olalim."

Kaynak: AA