Eski Devlet Bakani Kürsad Tüzmen Lapseki'de

Eski Devlet Bakani Kürsad Tüzmen, bir televizyon programi çekimi için geldigi Lapseki'de Belediye Baskani Eyüp Yilmaz'i ziyaret etti.

Belediye önünde Baskan Yilmaz tarafindan karsilanan Tüzmen, burada bir süre kaldiktan sonra "1915 Çanakkale Köprüsü"nde incelemelerde bulundu.

Ardindan Lapseki Belediyesi tarafindan sürdürülen sahil projesi ile ilçe merkezindeki sehitlik çalismalarini ziyaret eden Kürsad Tüzmen, daha sonra ilçeden ayrildi.

Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, ziyaret sonrasi gazetecilere yaptigi açiklamada, 59. ve 60. hükümetlerde dis ticaret ve gümrüklerden sorumlu devlet bakani olarak görev yapan Kürsad Tüzmen'in belediyelerini ziyaret ettigini söyledi.

Tüzmen'e ziyaretlerinden dolayi tesekkür ettiklerini belirten Yilmaz, "Bir televizyon program çekimleri için ilçemizi seçmisler bu da bizi son derece mutlu etti. Biz de kendisini ilçemizde gezdirdik misafir ettik. Sayin bakan ilçemizi çok degismis ve gelismis olarak gördügünü dile getirdi. Lapseki Çanakkale’nin merkezi olacak dedi. Kendilerine tesekkür ederiz." dedi.

Kaynak: AA