Saruhanli'da Toplu Açilis Töreni
Saruhanli Belediyesi tarafindan Gökçeköy mahallesinde insa edilen Ay Yildizli Giris Taki, Atatürk Heykeli ve Sehit Pilot Binbasi Serdar Kandemir Meydani düzenlenen toplu açilis töreniyle hizmete açildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve istiklal marsinin okunmasiyla baslayan programda adi mahalle meydanina verilen 2011 yilinda Konya’da egitim uçusu yaptigi sirada F-4 tipi uçagin düsmesi sonucu sehit olan, Gökçeköy nüfusuna kayitli Pilot Binbasi Serdar Kandemir’in özgeçmisi okundu.
Halk oyunlari gösterisinin ardindan Baskan Bilgin, sehidin annesi Gülsen Kandemir’e Kuran-i Kerim, Türk Bayragi ve Nutuk hediye etti.
Baskan Bilgin, burada yaptigi konusmada Saruhanli’nin 50 mahallesi için, Saruhanli’da yasayan 60 bin nüfus için çalistiklarini belirterek, "Bizler göreve geldigimiz günden bu yana makam sevdalisi degil, hizmet sevdalisi olarak, milletin hizmetkari olarak gayretle çalistik. Iyi ve kötü günde halkimizin yaninda olduk. Önümüzdeki 2 buçuk yillik süreçte ilçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayisiyla, sevgiyle, hosgörüyle Saruhanlimizi hak ettigi güzelliklerle bulusturmaya devam edecegiz" dedi.
Gökçeköy’de hayata geçirdikleri yatirimlar kapsaminda Gökçeköy’e dev bir Atatürk heykeli insa ettiklerini, meydani yenileyip Sehit Pilot Binbasi Serdar Kandemir’in adini verdiklerini, mahalle girisine Ay Yildizli Tak yaptiklarini, 3 parkin peyzajini gerçeklestirdiklerini, arazi yollarini islah ettiklerini ve hali saha tamiratinin devam ettigini belirten Bilgin, "Ancak Gökçeköy’e olan hizmet borcumuz bitmedi. Buradan iki müjdeyi daha paylasmak istiyorum. Önümüzdeki süreçte Gökçeköy’e Zeytin Alim Ofisi ve Kapali Pazaryeri insa edecegiz. Mahalle girisindeki akaryakit istasyonunun yanina zeytin alim ofisi, kapanan eski belediye binasinin arkasindaki alana kapali pazaryeri yapacagiz. Gökçeköy’ün 25-30 yildir almadigi hizmetleri yapmaktan mutluluk duymaktayim, gurur duymaktayim. Gökçeköy ne istiyorsa Zeki Baskan her zaman onlarin emrinde ve yaninda olacaktir" diye konustu.
CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakirlioglu, CHP Manisa Il Baskani Semih Balaban ve Gökçeköy Muhtari Zafer Desek ise konusmalarinda basarili çalismalara imza atan Baskan Bilgin’e tesekkür ettiler.
Törendeki konusmalarin ardindan Atatürk Heykeli ve Sehit Pilot Binbasi Serdar Kandemir meydani hizmete açildi.
Açilisa CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakirlioglu, Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, Baskan Bilgin’in Esi Zehra Bilgin, Ilçe Jandarma Komutani Aykut Kurban, Ilçe Emniyet Müdür Vekili Erdal Peker, Sehit Serdar Kandemir’in annesi Gülsen Kandemir, CHP Manisa Il Baskani Semih Balaban, CHP Saruhanli Ilçe Baskani Hasan Levent, IYI Parti Saruhanli Ilçe Baskani Hüseyin Abaci, Taris Baskani Hayri Sarigöl, Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ahmet Emin Kenez, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Kan, CHP Saruhanli Kadin Kollari Baskani Zerrin Yarali, Gökçeköy Muhtari Zafer Desek, Millet Ittifaki Meclis Üyeleri ve vatandaslar katildi.
