Kirklareli'nden Kisa Kisa

Demirköy'de yol yapim çalismalari sürüyor.

Demirköy Belediye Baskani Recep Gün, çalismalarin devam ettigini bölgelerde incelemede bulundu.

Çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi alan Gün, "Ilçemizin dört bir yaninda es zamanli yürüttügümüz yol, kaldirim yenileme ve çevre düzenleme çalismalari araliksiz sürüyor. Ilçemize yeni bir çehre, vatandaslarimiza modern ve konforlu yasam alanlari sunma gayretiyle durmaksizin çalismaya devam ediyoruz."dedi.

- Balikçi barinaklari iyilestirme toplantisi

Demirköy ilçesinde balikçi barinaklari iyilestirme toplantisi yapildi.

Demirköy Belediyesi'nde gerçeklestirilen toplantiya, Igneada Belediye Baskani Tahir Isik, Tarim ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, ilgili müdürler ve balikçilar katildi.

Toplantida, balikçi barinaklarinin imar plani, kiralanmasi, kosullarinin iyilestirilmesi ve balikçilarin refahinin arttirilabilmesi amaciyla yapilabilecek faaliyetler görüsüldü.

Aksoy, konusmasinda, balikçi barinaklarinin daha iyi hale getirilmesi için çalistiklarini söyledi.

Bölgede balikçiligin gelismesi için mücadele ettiklerini aktaran Aksoy, "Amacimiz balikçilarimizin çalisma sartlarini iyilestirmek ve onlar için en güzel hizmeti verebilecekleri bir mekan olusturmak. Bakanligimiz denizlerimizde su ürünleri varliginin gelistirilmesi ve korunmasi amaciyla önemli çalismalar gerçeklestiriyor. Ülkemiz balikçiliginin gelismesi için, Bakanlik olarak balikçilarimizin yanindayiz." diye konustu.

Kaynak: AA