Baskan Esen Açiklamasi 'Asilamada Tesvik Önemli'

Konyaalti Kaymakami Kamil Köten’in baskanliginda düzenlenen Muhtarlar, Birim Amirleri ve Güvenlik Toplantisi’na katilan Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, pandemiye yönelik belediyenin çalismalarini anlatti.

Baskan Esen Açiklamasi 'Asilamada Tesvik Önemli'
Konyaalti Kaymakami Kamil Köten’in baskanliginda ilçede huzur ve güven ortaminin saglanmasi ve alinacak tedbirlerin görüsülmesi amaciyla güvenlik toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantiya Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen’in yani sira, Konyaalti Ilçe Jandarma Komutani Durdu Eren, Konyaalti Ilçe Emniyet Müdürü Bülent Cumhur Gözeteci ile ilçe siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri ve muhtarlar katildi.

Çakirlar’da gerçeklestirilen toplantida, ilçede genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alinacak tedbirler ve yapilacak çalismalar görüsüldü.

Mücadele devam ediyor

Pandemiye yönelik belediye çalismalari hakkinda katilimcilara bilgi veren Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, Konyaalti Kaymakamligi ile isbirligi içinde süreci basariyla yürüttüklerini dile getirdi. Pandemide sürecin olumlu seyretmesi için vatandaslarin duyarliliginin önemine deginen Baskan Esen, Konyaalti Belediyesi olarak bu konuda üzerlerine düseni yaptiklarini ve yapmaya da devam edeceklerini bildirdi. Asilama ile ilgili görüslerini de aktaran Esen, “Bu tamamen insanin vücut bütünlügüyle ilgili bir durum. Bu nedenle de asilama yönünde insanlara herhangi dayatma yapmak mümkün olamaz. Sadece tesvik söz konusu olabilir. Bu noktada da hükümetin temsilcisi olarak Kaymakamimiz Kamil Köten’in direktifleri dogrultusunda hareket edecegimizi ifade etmek isterim” dedi

Kamil Köten ise konusmasinda, Konyaalti Belediyesi ile bu süreci isbirligi ve uyum içinde için de yürüttüklerini belirterek, bundan sonra da ayni sekilde çalismaya devam edeceklerini kaydetti.

Toplanti, muhtarlarin talep ve önerileri ile son buldu.
Kaynak: İHA