Kirklareli'nden Kisa Kisa

Kirklareli Ticaret ve Sanayi Odasi (KTSO) Baskani Soner Ilik ile Meclis Baskani Ismail Hakki Özsan, Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügünü ziyaret etti.

Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Serpil Ünsal ile Merkez Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürü Kenan Atay'i yeni hizmet binasinda ziyaret eden Ilik ve Özsan, görevlerinde basarilar diledi.

Ilik, konusmasinda, Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügünün uzun yillar sonra Kirklareli'ne yakisir ve son derece modern bir binada hizmet verdigini söyledi.

Ilik, yeni hizmet binalarinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

- Elektrik kesintisi

Kirklareli'nde 5 köy ve 5 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAS'tan yapilan açiklamada, kent merkezinin Karakas, Lüleburgaz ilçesinin Gündogu mahalleleri, Vize ilçesine bagli Çavusköy, Sofular, Develi, Pazarli ve Evrencik köyleri ile ilçeye bagli Sergen beldesinin Yeni Cami, Saglik ve Fevzi Çakmak mahallerine 8 Agustos tarihinde bir süre enerji verilemeyecek.

Söz konusu kesintiler, Çavusköy, Sofular, Develi, Pazarli ve Evrencik köyleri ile Yeni Cami, Saglik ve Fevzi Çakmak mahallelerinde 10.00-17.00, Karakas mahallesinde 09.00-12.00 ve Gündogu Mahallesi'nde ise 09.00-11.00 saatlerinde uygulanacak.

Açiklamada, kesintiler dolayisiyla elektrikli cihazlarin zarar görmemesi için vatandaslarin tedbir almalari istendi.

Kaynak: AA