Erdek'te Utandiran Çöp Manzarasi

Erdek’te gün batiminin ve gemilerin en güzel seyredildigi yerlerden biri olan Kurbagalidere sahili, aksamlari burada alkol alan kisiler tarafindan çöplük alana dönüstürülüyor.

Erdek'te Utandiran Çöp Manzarasi
Geceleri sahilde oturup alkol içen, bu bölgenin keyfini çikaranlar, bos alkol siselerini, yedikleri çerez, midyelerin kabuklarini ve sigara izmaritlerini birakip buradan ayriliyorlar. Gün aydinlandiginda ortaya çikan kötü manzara ilçe sakinlerinin yani sira tüm tatilcilerin de tepkilerini çekiyor.

Kurbagali Dere Sahili’nin çöplüge dönüstürülmesine iliskin açiklama yapan vatandaslar, "Aksamcilar sefayi sürerken, pislikleri bize kaliyor. Üstelik sadece sahil degil denize de atilan çöplerle denizimiz kirleniyor. Her gün burayi temizlemek zorunda kalan görevlilerin emeklerine büyük saygisizlik var. Güvenlik güçlerince bölgenin sik sik denetlenmesini istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA