40 Bin Çikolata Dagitildi

Düzce Belediyesi; yaz spor okullari, camiler ve özel egitim alan çocuklara çikolata ikraminda bulundu. 40 bin çikolata dagitan Düzce Belediyesi çocuklarin yüzünde tebessüm oldu.

40 Bin Çikolata Dagitildi
Düzce Belediyesi, il genelinde farkli noktalara ziyaret ederek çocuklara çikolata ikraminda bulundu. 40 bin gofret ve çikolatayi ilk olarak Spor Akademisi egitimlerine katilan çocuklara ulastirildi. Ardindan sehrin çesitli bölgelerinde egitim gören çocuklarla gofretleri hediye edildi. Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hüdaver Gösterisli ile Bahçesehir Spor Salonunda baslayan çikolata tadindaki etkinlik ardindan camilerde egitim gören çocuklarla devam etti. Spor Salonundaki etkinlige Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici da eslik etti.

Düzce Il Müftülügüne diger camilerde egitim gören çocuklara da dagitilmak üzere koliler teslim edilirken Düzce Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, özel egitim alan çocuklari unutmayarak onlari da sevindirdi.

Ögrencilerin, mutluluklari gözlerinden okunurken hediyelerden dolayi da Düzce Belediyesine tesekkür etmeyi ihmal etmediler.
Kaynak: İHA