Yangin Magdurlarina Yilmaz Erdogan'dan Destek

Mugla’nin birçok bölgesinde yanginlar devam ederken magdur olan insanlara pek çok bölgeden yardim geliyor. Ünlü sanatçi Yilmaz Erdogan sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda toplanan yardimlari kisa sürede ihtiyaç sahiplerine ulastiracaklarini belirtti.

Yangin Magdurlarina Yilmaz Erdogan'dan Destek
Mugla’da geçtigimiz hafta baslayan ve hala bazi bölgelerinde devam eden orman yanginlari nedeniyle magdur olan vatandaslara pek çok kesimden destek yagiyor. Destek olan kisilerden bir tanesi de ünlü sanatçi Yilmaz Erdogan oldu. Mugla’nin Köycegiz ilçesinde yasayan ünlü sanatçi sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim ile düzenledikleri yardim çalismalarina çok büyük destek geldigini belirterek, Köycegiz Dögüsbelen’deki çiftliginde bulunan depodaki toplanan yardim malzemelerini gösterdi.

Yilmaz Erdogan sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Ilk günden beri burayi yardim istasyonuna çevirdik. Daha çok yiyecek içecek pratik ihtiyaçlari karsilamaya çalisiyorduk. Ama bugün muhtesem seyler geldi çesmedeki kampanyadan. Harika oldu, simdi bularin hepsini ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç noktalarina gönderecegiz” dedi.

Erdogan paylasimin altinda ise, “Ilk günden beri yaptigimiz yardim çalismalarina bugün çok büyük bir destek geldi. Berfu - Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakalli’nin önderliginde Çesme halkinin destegiyle ve birçok firmanin katilimiyla toplanan malzemeler köyümüze ulasti! Emegi geçen tüm kardeslerimize, Köycegiz halki adina sükranlarimizi sunariz. Yeniden Yesertecegiz” notunu düstü.

(Mete Sönmez/IHA)
Kaynak: İHA