PTT'den Terme'ye Özel Pul

Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, ilçenin tanitimina katki saglamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanilmak üzere Terme manzarali pul bastirildigini bildirdi.

PTT'den Terme'ye Özel Pul
Terme Belediyesi tarafindan basta mükellefler olmak üzere vatandaslara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapistirilmak üzere ilçe manzarali özel posta pulu bastirildi. Üzerinde Terme Belediye logosu bulunan iki çesit posta pullari ile ilçenin tanitimina katki saglanacak.

Belediye Baskani Ali Kiliç’i ziyaret eden Samsun PTT Basmüdür Yardimcisi Mustafa Pehlivan, Terme Belediyesi’ne özel yapilmis pullari Baskan Kiliç’a teslim etti. Ziyarette PTT Bas Müdür Yardimcisi Pehlivan’a, PTT Terme Müdürü Cemalettin Hüseyin Polat ve Pazarlama ve Satis Müdürü Derya Savas eslik etti.

Konu hakkinda açiklamalarda bulunan PTT Basmüdür Yardimcisi Pehlivan, “Hazirlanan pul çalismasinda Terme’ye ait 2 farkli resim kullanildi. Pullar belediye tarafindan yapilacak gönderilerin üzerinde kullanilacak. Yapilan bu çalisma ile Terme’nin tanitimina büyük bir katki saglanmis olacak. Uygulamamiz vatandaslarimiz, kurum ve kuruluslar tarafindan oldukça ilgi görmektedir" dedi.

Çalismanin Terme’nin tanitimina önemli ölçüde katki saglayacagini ifade eden Baskan Kiliç ise sunlari söyledi:

"Ülkemizin en önemli kurumlarindan bir tanesi olan PTT hayatimizin her noktasinda bizlere yardimci oluyor. Ilçemizin tanitimina katki saglayacak böyle bir çalismaya imza attiklari için sayin müdürlerimiz nezdinde tüm PTT teskilatina tesekkür ediyorum."
Kaynak: İHA