Mustafakemalpasa'dan Mugla'ya Yardim Eli

Bursa Mustafakemalpasa Belediyesi’nin koordinasyonunda, yardimsever vatandaslarin destegi ile hazirlanan yardim TIR’i orman yanginlariyla mücadele eden Mugla bölgesindeki ekipler ve magdur vatandaslar için yola çikti.

Mustafakemalpasa'dan Mugla'ya Yardim Eli
28 temmuzdan beri orman yanginlariyla bogusan bölge için baslatilan yardim seferberligi kisa sürede çig gibi büyürken basta su olmak üzere acil ve hayati öneme sahip malzemelerden olusan yardim TIRI, Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar ve Meclis Üyeleri tarafindan, Adnan Menderes Meydani’ndan afet bölgesine ugurlandi. Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, "Ülkemizin cigerleri yaniyor bir nebzede olsa kadirsinas halkimizla beraber basta su olmak üzere ayni yardimlari belediyemiz koordinasyonu ile afet bölgesine gönderiyoruz. Sag olsunlar ilçe halkimiz kampanyaya aninda cevap vererek destek oldular. Tüm meclis üyelerimizle birlikte parti gözetmeksizin el birligi ile yardimlarin toplandigi tirimizi gönderdik" dedi.

Yardimlarin ihtiyaç oldugu sürece devam edecegini söyleyen Baskan Kanar, "Halkimizin ne kadar yardimsever oldugunu biliyoruz yaralari sarmak için afet bölgesine destegimizi sürdürecegiz" ifadelerini kullandi.

Baskan Mehmet Kanar, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü olduguna vurgu yaparak yanginlarin söndürülecegini biliyoruz. Bir tane yanan yerin bin tane olarak diriltilecegini de biliyoruz. Yanginlar sebebiyle hayatini kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralilara sifa diliyorum. Çagrimiza ses vererek dayanismaya katki sunan Mustafakemalpasa halkina yardimlarindan dolayi çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA