Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Elvankent-Eskisehir kavsaklari 6-9. kilometrelerinde köprülü kavsak yapim çalismalari nedeniyle Eskisehir istikameti trafige kapatildi. Bu kesimde ulasim Elvankent istikametinden iki yönlü saglaniyor.

TEM Otoyolu'nun Gümüsova-Kavacik kavsaklarindaki viyadüklerin genlesme derzi onarim çalismalari sebebiyle 22.00-06.00 saatlerinde serit daraltmasi yapiliyor.

Kizilcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 49-50. kilometrelerinde Saray Köprülü Kavsagi yapim çalismalari dolayisiyla ulasim servis yollarindan gerçeklestiriliyor.

Kayseri-Nigde yolunun 36-43. kilometrelerinde yapim ve üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 69 ve 75. kilometrelerinde Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde elektrik sistemi bakim ve onarim çalismalari yapilacak. Bu sebeple bugün saat 17.00'ye kadar tüneller trafige kapatilarak, sürücüler servis yoluna yönlendirilecek.

Seydisehir-Akseki yolunun 21-37. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü devam ediyor.

Zonguldak-Devrek yolunun 3-5 ve 14-16. kilometrelerinde tünel yapim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü gerçeklestiriliyor.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun (Nizip ve Birecik geçisleri) 37-54. kilometrelerindeki yapim çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü sürdürülüyor.

Mugla-Kale yolunun 32-41. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim servis yolundan iki yönlü saglaniyor.

Kaynak: AA