Sanko Üniversitesi Tanitim Günleri Yogun Ilgi Görüyor

SANKO Üniversitesi Tanitim Günleri, Yüksekögretim Kurumlari Sinav (YKS) sonuçlarinin açiklanmasiyla birlikte ögrenciler ve veliler tarafindan yogun ilgi görüyor.

Sanko Üniversitesi Tanitim Günleri Yogun Ilgi Görüyor
Seçilecek meslekler kadar, yapabilecekleri tercihler konusunda da bilgi almak isteyen aday ögrenciler ve velileri SANKO Üniversitesi Tanitim Ofisi’ni ziyaret ediyor. SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dagli ile de görüsme firsati bulan aday ögrenciler ve veliler, bölüm ve programlarin ögretim üyelerinden bilgi alip üniversitenin fiziki ve teknolojik altyapisini görme imkani buluyor. SANKO Üniversitesi Tanitim Ofisi, üniversite ana binasi giris katinda hafta içi 09.00-17.30, hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ise 10.00-17.00 saatleri arasinda ziyaret edilebiliyor. Ayrica bilgi almak isteyenler www.sanko.edu.tr adresini ziyaret ederek, 0530 919 27 65 whatsapp hattina yazarak ya da 0342 211 65 00 numarali telefonu arayarak da ilgili birimlerden bilgi alabiliyor.

Sanko Üniversitesi

2013 yilinda kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tip Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Egitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alaninda doktora, Moleküler Tip, Hemsirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tibbi Mikrobiyoloji alanlarinda tezli yüksek lisans, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ilk ve Acil Yardim ile Tibbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde egitim veriliyor.
Kaynak: İHA