Rize'de Süpheli Ölüm

Rize’de 32 yasindaki gencin süpheli ölümü için inceleme baslatildi.

Rize'de Süpheli Ölüm
Olay merkeze bagli Eminettin Mahallesi, Hisar Sokak üzerinde bulunan Zirh Apartmani’nin 5. katinda yasandi. Apartman da bulunan bir evden gelen agir koku nedeniyle apartman sakinleri il disinda bulunan ev sahibi Ibrahim Hakki Zirh ile irtibata geçti. Zirh’in Rize’ye döndügü sirada polise de haber verildi.

Içeriden kilitli oldugu anlasilan kapi polis ve ev sahipleri esliginde çilingir ile açilarak saat 23.00 sularinda içeriye girildi. Içeriye girildiginde ise Zirh ailesinin 32 yasindaki ogullari Onur Zirh’in hayatini kaybettigi görüldü.

Süpheli ölüm oldugu gerekçesiyle apartmanda yogun güvenlik önlemleri alinarak giris çikislar kisitlandi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savicisinin incelemelerinin ardindan ise Onur Zirh’in cansiz bedeni gece saat 03.00 sularinda evden çikartilarak kesin ölüm nedeninin belli olmasi için Rize Adli Tip Merkezi’ne getirildi.

Olayla ilgili genis çapta inceleme baslatildi.

Ailesi haber alamayinca komsusunu aramis

Il disinda bulunan ailesinin ogullari Onur Zirh’in durumunu ögrenmek için 29 Temmuz Persembe günü bir alt katta oturan komsularini arayarak kapiyi çalmasini istedikleri, bunun üzerine 5. kata çikarak evin kapisini çalan komsularina Onur Zirh’in kapiyi açmadan "Ben iyiyim babami ararim" diye seslendigi ögrenildi.
Kaynak: İHA