Beykoz'da Cam Atölyesinde Korkutan Yangin

Incirköy mahallesi Hamam sokak üzerinde sabah 03.50 saatlerinde bir cam atölyesinin çati kisminda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti.

Beykoz'da Cam Atölyesinde Korkutan Yangin
Edinilen bilgilere göre, yangin sabah 03.50 saatlerinde Beykoz Incirköy mahallesinde bir cam atölyesinde basladi.

Kisa sürede büyüyen yangin atölyesin iç kisimlarini da sardi. Çevredekilerin haber etmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangin nedeniyle IGDAS ekipleri mahalledeki dogalgazi keserken ekiplerin uzun ugraslari sonucunda yangin 1 saate söndürüldü. Yanginda yaralanma ve can kaybi olmazken maddi hasarin meydana geldigi cam atölyesi kullanilamaz hale geldi. Yanginda dumandan etkilenen 1 itfaiye eri olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Mahalle sakinleri yangina uzun süre müdahale eden itfaiye ekiplerine su ve ayran ikram etti.

Yangini haber alan is yeri sahipleri olay yerinde bayildi

Mahalle sakini Aziz Sandikçioglu, ”bizim evimiz burasi sesi duyduk yangin var, dediler. Çatidan dumanlar çikiyordu. Hortum bulduk müdahale ettik ama bizim çabamiz yetmedi, itfaiyeye haber verdik onlarda çok kisa bir sürede geldiler, müdahale ettiler. Içerde çok sükür ölen yaralanan yok. Burada paketleme kolileri ve onlarin içine konulan köpükler vardi. Çok kisa sürede yangin yayildi” dedi.

Itfaiye ekipleri yanginin çikis sebebini bulmak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA