Baskan Gürkan'dan Arapgir Ziyareti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Arapgir Ilçesi Sipahiusagi ile Konducak mahallerini ziyaret ederek, yapilan çalismalari yerinde inceleyip vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Gürkan'dan Arapgir Ziyareti
Malatya merkez ve ilçelerdeki çalismalarini yogun bir sekilde sürdüren Malatya Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi Sipahiusagi ve Konducak mahalleleri grup yolundaki çalismalarini tamamladi. Yaklasik 9 kilometrelik grup yolu inceleme gezisine Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in yani sira AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arapgir Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKI Genel Müdürü Mehmet Yasar Karatas, Genel Sekreter Yardimcilari, Daire Baskanlari ve ilgili sube müdürleri katildi.

Konducak Mahallesinde, mahalle sakinleri tarafindan büyük ilgiyle karsilanan Baskan Gürkan, hizmet ve yatirimlarin hayirli olmasi dilegiyle Allah için kesilmek istenen kurbanin, kesilmeyerek bagislanmasinin daha güzel olacagini belirtti.



“Malatya böyle hizmet görmedi”

Hizmetlerden dolayi tesekkür eden Konducak Mahallesi Muhtari Hasan Akkaya, “Mahallemize yapilan hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Malatya böyle hizmet görmedi. Sayin Baskanimiz sayesinde daha da iyiye gidecek insallah” dedi.



“Grup yollarimizdaki çalismalarimizi büyük oranda tamamladik”

Çalismalarin Malatya genelinde devam ettigini belirten Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskani Mehmet Mert ise “Arapgir ilçemizdeki grup yollarimizdaki çalismalarimizi büyük oranda tamamladik. Bu bölgedeki yollarimizi tamamen yeniledik. Insallah bu sene içerisinde bu bölgeyi tamamen yenilemis olacagiz” seklinde konustu.



“Bulundugumuz yollar 4 yildir yapilmayi bekliyordu”

Grup yollarinin tamamen yenilendigini belirten Arapgir Ilçe Belediye Baskani Haluk Çömertoglu, “Bulundugumuz yollar 4 yildir yapilmayi bekliyordu. Bu sene kalici bir asfaltlama ve tamir sürecinden geçiyor. Ana grup yollarinin geneli bozulmustu ama kiymetli Baskanim ve ekibi ciddi bir gayretle bu sene ana akslardaki grup yollarinin büyük çogunlugunu bitirdi. Bu büyük bir seferberliktir. Bu kadar kisitli imkânlara ragmen Sayin Baskanimiz ve ekibinin yaptigi gerçekten bir hizmet. Ben kendilerine ve ekibine tesekkür ediyorum. Ayrica altyapi hizmetleri de devam ediyor. Organizasyonun ne kadar ciddiyetle yürüdügünü görüyoruz” ifadelerini kullandi.

“Büyük bir yatirim hamlesi gerçeklestirdik”

Sahadaki personelin destan yazdigini belirten Baskan Gürkan ise yaptigi konusmada, “Büyüksehir Belediyesi olarak gerçekten bu sikintili süreçte çok büyük bir yatirim hamlesiyle bölgedeki insanlarimiz karsilasti. Yol medeniyettir. Buradaki insanlarimiz bu bölgeleri bekliyorlar. Asfaltlama çalismalarimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Insallah bu yilin sonu itibariyle Malatya Büyüksehir Belediyesine ait asfaltsiz yol kalmayacak. Ayrica vatandaslarimizin talepleri var. Bu talepleri de karsilamak için çalisiyoruz. Yapmis oldugumuz çalismalarin öncelikle bölge halkina ve Malatya’miza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.



“Gittigimiz her yerde hizmetleri görüyoruz”

Büyüksehir Belediyesinin hizmetlerinin Malatya genelinde devam ettigini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Büyüksehir Belediyemiz sadece merkezde degil 13 ilçemizde ve kirsal mahallelerde baslatmis oldugu yol, su ve kanalizasyon çalismalarini yerinde görmek ve vatandaslarimizla bir araya gelmek için buradayiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Gittigimiz her yerde hizmetleri görüyoruz. Hizmet ayrimi yapmadan program dâhilinde bütün ilçelerimizin sorununu hallediyor. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Imkânlarin az oldugu dönem içerisinde bu çalismalarin yapilmasi ve Türkiye genelinde baktigimizda da Malatya’nin göz doldurdugunu görüyoruz. Bu anlamda da Baskanimizla ve Malatya ile gurur duyuyoruz. Istiyoruz ki Malatya hizmette hep önde olsun. Baskanima ve ekibine bir kez daha tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA