TÜMBIFED'den KKTC Çikartmasi

Istanbul’da seçkin is insanlari, bürokratlar ve akademisyenlerin is birligiyle kurulan Tüm Bürokratlar ve Is Insanlari Federasyonu (TÜMBIFED)’in Yönetim ve Danisma Kurulu üyelerinden olusan heyet, KKTC’de ziyaretlerde bulundu.

TÜMBIFED'den KKTC Çikartmasi
TÜMBIFED Baskani Mehmet Hüsrev ve beraberindeki heyet,, KKTC ziyareti kapsaminda Meclis Baskani Önder Sennaroglu, Basbakan Yadimcisi ve Ekonomi Bakani Erhan Arikli, Turizm ve Çevre Bakani Fikri Ataoglu, Disisleri Bakani Tahsin Ertugruloglu, Milli Egitim Bakani Olgun Amcaoglu, Tarim ve Dogal Kaynaklar Bakani Nazim Çavusoglu, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Koral Çagman ile son derecede verimli görüsmeler gerçeklestirdi.

TÜMBIFED Genel Baskani Mehmet Hüsrev, “KKTC’nin Kurucu Cumhurbaskani Rauf Raif Denktas’in kabrini ziyaret ederek basladigimiz programimiz KKTC Meclis Baskani Basbakan Yardimcisi ve Bakan görüsmelerimizle devam etti. Maras ziyaretinde bulunduk. Görüstügümüz meclis baskani ve bakanlar heyetimize son derecede sicak bir ilgiyle yaklasti. Özellikle iki kardes ülke olarak her anlamda birbirini destekleyen ve yardimci olarak devam eden bu iliskinin hep baki kalmasini ister ve her geçen gün daha da artarak devam etmesini temenni ederim." dedi.

TÜMBIFED Komisyon Baskani Prof. Dr. M. Ertaç Ergüven ise, “Görüsmelerimiz oldukça verimli bir sekilde gerçeklestirilmistir. Ziyaretlerimizde degisik konularda çalistaylarin yapilmasi ön plana çikmistir. Bu konuda hem buradaki STK’lar hem de bizler ve yetkili kurum ve kuruluslarla önemli çalismalar yapacagiz. KKTC bakanlari, TÜMBIFED Heyetini tekrar beklediklerini ve gelecek sefer de TÜMBIFED üyelerini agirlamaktan mutluluk duyacagini ifade etti.

Kaynak: İHA